Drømmehuset blev til i tæt samarbejde med 1HUS

Det helt perfekte hus til familien – og et byggefirma, der løste udfordringen gennem konstruktiv dialog.

Sådan lyder konklusionen fra Jan Pedersen og Pernille Stemann Larsen, som i februar flyttede ind i deres nye trempelhus i Snekkersten. Et hus leveret af 1HUS og designet af parret selv i tæt samarbejde med 1HUS og VIVA Arkitekter, og et hus, der ikke bare skulle passe til familiens behov – det skulle også passe til den relativt lille byggegrund.

Løsningen blev et hus i to plan med et tilhørende udhus, som rummer bl.a. et hobbyrum, fortæller Pernille Stemann Larsen.

-Flere gang havde vi besøg af bl.a. Morten Egeriis-Maj fra 1HUS, hvor vi talte muligheder og ønsker grundigt igennem. De var endda ude og stå på taget af det gamle hus, der stod på grunden, for at vurdere, om vi kunne få havudsigt. I det hele taget havde vi følelsen af, at de altid havde tid til os og at de lyttede til vores ønsker i stedet for at bare at fremhæve en standardløsning, og de udfordringer, der var undervejs, blev løst konstruktivt og hurtigt, siger hun.

Parret valgte 1HUS efter en anbefaling fra en ejendomsmægler, og de blev ikke skuffet.

-Vi havde nogle klare ønsker til indretning og udtryk; f.eks. at stilen skulle være ret minimalistisk og anderledes end et almindeligt typehus med listeloft. Det er blevet et hus med kontraster og et enkelt udtryk, vi begge godt kan li’. Samtidig er der nogle detaljer, som er helt perfekte for os – f.eks. har vi fået en trappe, der fungerer som en integreret del af huset og ikke et løsrevent element, siger Pernille og peger på én helt afgørende detalje i huset:

-Der er masser af lys; ikke mindst gennem husets mange store vinduespartier; herunder trapperummets fire meter høje vindue. Netop lyset var et stort ønske fra vores side, og det betyder simpelthen alt for huset og vores trivsel, siger hun.

Familiens nye hjem får også mange roser fra naboer og forbipasserende:

-De kalder det et flot og veludført byggeri med flotte detaljer - særligt de aluminiumsbeklædte karnapper får megen ros, siger Pernille.

For direktør i 1HUS Morten Egeriis-Maj er Jan og Pernilles hus i Snekkersten et godt eksempel på den måde, 1HUS helst vil bygge huse på:

-Vi kommer ikke med standardløsninger, men begynder altid ud fra en dialog med kunden. Huset i Snekkersten er præget af mange spændende detaljer, som var et klart ønske fra Jan og Pernilles side. Desuden stillede de høje og klare krav til kvaliteten af materialerne. Resultatet er blevet et smukt og funktionelt hus, som lever op til familiens behov og som fremstår som en smuk og personlig helhed, siger Morten Egeriis-Maj og tilføjer, at 1HUS undervejs også hjalp med bl.a. de nødvendige tilladelser til nedrivning af det gamle hus på grunden samt byggetilladelser.

Huset i Snekkersten er på 137 m2 med 35 m2 udhus. Det blev leveret i februar 2016.

Top
Thrane.nu
Hvad kan vi gøre for dig?

Contact

Navn(*)
Indtast navn

Email(*)
Indtast email

Besked(*)
Skriv en besked til os